Hirdetés

Severity, a multi hóhér

|

A Cyberathlete Professional League neve sokaknak még ismeretlen lehet, ám most egy olyan FPS játék készítését jelentették be, ami után már érdemes lesz odafigyelni rájuk.

Hirdetés

A jelenleg zajló, nevesebb cyber bajnokságokon általában a Counter Strike viszi a pálmát, a Severity viszont azért készül, hogy ez megváltozzon. A CPL új stúdiójának vezetője, Tom Mustaine elmondása szerint ez a játék egyetlen céllal készül: a bajnokságok első számú játékává kívánják tenni. Ennek megfelelően csak multiplayer opciók lesznek benne, de csapatok és egyéni játékosok is megmérkőzhetnek majd benne egymással. A játék az id Software által fejlesztett technológián alapul majd, a hangsúlyt pedig az élvezetes csatákra akarják helyezni, de a statisztikák követése is fontos lesz benne. Megjelenési időpontot még nem közöltek, de 2007 végéig mindenképp meg akarják kezdeni a nyílt teszteléseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)