Hirdetés

Kipróbálnád, milyen a fantasy battle royale? Van 100 kódunk!

|

A Black Desert Online alapjaira épülő játék, a Shadow Arena egy érdekes és egyedi próbálkozás a battle royale műfajon belül. Ha kipróbálnátok, kattintsatok!

Hirdetés

Amikor nemrég kipróbáltuk, vegyes érzésekkel tettük félre a Shadow Arenát, de azóta sokat fejlődött a játék. A fejlesztők nagyon odafigyeltek a visszajelzésekre, és ezeknek megfelelően alakítottak a rendszereken, egyebek mellett a matchmakingen is.

Hirdetés

Ha kipróbálnátok, annyit kell tennetek, hogy megadjátok az e-mail címeteket alább (kétszer egymás után), és a Godankey rendszere automatikusan kiküldi a kódot, melyet aztán a Steamen tudtok aktiválni. (Mi egyébként nem is kapunk és nem is tárolunk semmilyen adatot, mindent az automata végez). Azért is érdemes lecsapni egyre, mert mindenki, aki a bétában részt vesz, kap egy különleges csomagot, tele mindenféle játékbeli tartalmakkal. 100 kulcsunk van összesen, nem árt sietni (ha már az "OOOPS... THIS CAMPAIGN DOESN'T HAVE ANY KEYS LEFT" üzenetet látjátok, sajnos kifogytunk).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)