Hirdetés

Elstartolt a Black Desert mellé készülő battle royale zárt bétája

|

Ha szeretitek a Pearl Abyss MMO-ját, akkor kifejezetten érdemes egy pillantást vetnetek a Shadow Arenára.

Hirdetés

Ugyan már nem számítanak akkora újdonságnak a battle royale címek, mint néhány évvel ezelőtt, azért még továbbra is óriási népszerűségnek örvend ez a műfaj a játékosok körében. Ezzel magyarázható, hogy a népszerűbb, már jól ismert alkotások mellé folyamatosan érkeznek újabbak. Már egy népszerű MMO fejlesztői is úgy döntöttek, becsatlakoznak a mókába.

Hirdetés

A Shadow Arena eredetileg a Black Desert egyik játékmódja volt, ám a Pearl Abyss inkább egy teljesen különálló játékot csinált belőle, ami mechanikáit tekintve több műfajból is merít. Alapvetően a battle royale kategóriába sorolható a Shadow Arena, mivel 40 fős összecsapásokat kínál, ám előre elkészített hősök közül választhatunk, pont úgy, mint egy MOBA-ban. Ráadásul még szörnyekre is vadászhatunk meccs közben, ha fejleszteni szeretnénk felszerelésünket, képességeinket, vagy esetleg egy buffra lenne szükségünk.

Most pedig itt a lehetőség, hogy kipróbáljuk a játékot, ugyanis elindult egy zárt béta, ami egészen március 8-ig lesz elérhető. A tesztidőszak során összesen kilenc karakter lesz elérhető, és többféle játékmód között válogathatunk.

Ha a fenti videó esetleg nem győzött volna meg titeket, akkor vessetek egy pillantást az alábbi galériára is!

A tervek szerint a Shadow Arena teljes verziója valamikor 2020 első felében debütál PC-n, később pedig konzolokon is játszható lesz. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)