Hirdetés

Shadow Complex Remastered - PC-re újítják fel az egyik legjobb XBLA-játékot?

|

Továbbra is kapjuk az újjáélesztett klasszikusokat. Most éppen egy hatéves játék, az Advent Rising egykori fejlesztőcsapatának címe, a Shadow Complex térhet vissza.

Hirdetés

A Chair Entertainment és az Epic Games 2009-es, 2D-s akciójátéka abban az évben az egyik legnagyobb meglepetés volt, mely az Unreal 3 motornak és a fejlesztők érdekes ötleteinek köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert. A Shadow Complex Xbox Live Arcade címként jelent meg, azonban most, ennyi év után egy másik platformot is meghódíthat. 

Az európai korhatárbesorolásért felelős szervezet, a PEGI honlapján ugyanis megjelent a Shadow Complex Remastered bejegyzés, amely az említett játék felújított portjához kapcsolódhat. A platformnál a PC szerepel, az Xbox One érthetetlen módon egyelőre nem.

Arra vonatkozóan nem találtunk információt, hogy a Shadow Complex Remastered mennyivel tud többet az eredeti változatnál, de ha sikeres lesz, talán megnyílik az út az évekkel korábban lelőtt Shadow Complex 2 előtt is, amelyet az Epic és a Chair a mobilos Infinity Blade miatt tett félre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)