Hirdetés

Shadow Complex Remastered - Xbox One-on már játszható, PC-re és PS4-re is jön

|

Minden idők egyik legjobb Xbox 360-as játéka felújítva terjeszkedik: a Shadow Complex Remastered újabb platformokon mutatkozik be hamarosan.

Hirdetés

Több okból is meghatározó volt a Shadow Complex, ugyanis míg mindenki nagy, AAA akciójátékokhoz használta az Unreal Engine 3-at, a ChAIR egy mind sztorijában, mind játékmenetében izgalmas platformert készített vele.

A korábban Xbox 360-exkluzív játék az Xbox One visszafelé kompatibilitásának köszönhetően már a Microsoft új konzolján is játszható, viszont aki többet akar, mától megvásárolhatja a Remastered kiadást. Ez a változat szebb, új közelharci animációk kerültek bele, megpakolták achievementekkel és új kihívásokkal is. A legjobb, hogy májusban a Steamet preferáló PC-sek, a Mac-esek és a PlayStation 4-esek is játszhatnak vele, és csak 15 eurónak megfelelő összeget kell érte fizetni. Kivéve annak, aki elég gyors volt, és még időben leszedte ingyen.

Ki szeretne egy folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)