Hirdetés

Shadow Complex Remastered - közel a PC-s és a PS4-es verzió (videó)

|

Az egyik legjobb Xbox 360-as játék felújított változata, a Shadow Complex Remastered hamarosan PC-re és PlayStation 4-re is megérkezik, trailerrel jött a dátum.

Hirdetés

A 2015-ös The Game Awards színpadán mutatták be a Shadow Complex felújított kiadásának első előzetesét (aki elég gyors volt, beszerezhette PC-re ingyen az eredeti játék portját) és megígérték, hogy májusban a PlayStation 4-es játékosok is játszhatnak majd vele. 

A Chair Entertainment pedig tartja a szavát, ugyanis megérkezett a PS4-es verziót beharangozó látványos trailer, amelyből kiderül, hogy a szebb, új közelharci animációkkal megpakolt, achievementekkel és új kihívásokkal gazdagabb Shadow Complex Remastered a Sony jelenlegi generációs konzoljára május harmadikán érkezik meg: 

A Shadow Complex Remastered Xbox One-ra már elérhető. PC-sek és PlayStation 4-tulajdonosok, várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)