Hirdetés

Shadow of the Colossus - nagyon szép lesz PS4-en, íme a gyűjtői

|

A Sony kiadott egy összehasonlító videót, amin megnézhetjük, mennyit javult a látvány a PS2-es eredetihez, valamint a PS3-as porthoz képest. Azt is megtudtuk, mit kínál majd a gyűjtői kiadás.

Hirdetés

Február 6-án jelenik meg a Shadow of the Colossus felújított kiadása, ami inkább remake, mint remaster, ugyanis a Sony JAPAN Studio és a Bluepoint a nulláról építette újra a játékot. A PS2-es eredetit is tekergethették volna még, de talán soha nem kínált volna olyan látványt, mint a most készülő verzió.

Hirdetés

A PSX 2017 alkalmából kiadott videón láthatjuk a fejlődést, és jelentős az ugrás a PS3-hoz képest, a PS2-höz mérten meg pláne. 

A PS4 Pro-s változat 4K-ban, 30 fps-sel fog futni az egyik módban, és 60 fps-sel, de alacsonyabb felbontással a másikban. A két variációról az alábbi videó mesél bővebben.

A Special Edition nevet viselő különleges kiadásban egy steelbook, képeslapok, kézikönyv, játékbeli extrák, két PS4-es téma, avatarok, a játék világának térképe, valamint matricák lesznek megtalálhatók.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)