Hirdetés

Shadow of the Colossus - itt van 15 perc a játékmenetből

|

Nézd meg, hogy a Team Ico újjáéledő klasszikusa, a Shadow of the Colossus hogyan fut a PlayStation 4 Prón!

Hirdetés

Nem is olyan rég beszéltünk róla, hogy a Shadow of the Colossus felújított változata nem csak külcsínben újul meg, hiszen többek között egy olyan új funkciót is kap, mint a fotó mód. Nyilván sokan örülnek ennek a kis plusznak, de sokan inkább már új videó után vágyakoztak. 

Hirdetés

Szerencsére most tizenöt percnyi látnivalót kaptunk a Shadow of the Colossus kipofozott játékmenetéből, köszönhetően a népszerű videósnak, Arekkz-nek. A PlayStation 4 Prón futtatott játék alábbi felvételén jól látható, hogy mennyit fejlődött a környezet, az effektek, a fények és miközben hősünk megküzd az első kolosszussal, azt is megcsodálhatjuk, hogy milyen részletgazdag a bundája. 

A Shadow of the Colossus megjelenése 2018. február 6-án várható, kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)