Hirdetés

Shadow of the Colossus - gyönyörű traileren hullnak az óriások

|

Még mindig meg tudunk lepődni azon, hogy mennyire szép is ez az eredetileg PS2-re készült játék.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment büszkén mutatta be a Shadow of the Colossus legutóbbi trailerét, és nem véletlenül tettek így. A játék hihetetlenül gyönyörűnek tűnik minden videóban, ami részben annak is köszönhető, hogy a kolosszusok dizájnja még mindig elképesztő. Pedig ezek ugyanazok a szörnyek, akikkel 2005-ben is megküzdöttünk.

Hirdetés

Az új trailert a játék motorja mozgatja, és leginkább azt láthatjuk benne, ahogy főhősünk ellenfelei szépen sorban dőlnek el. Na, ez az a látvány, amit szívesen megnéznénk egy hatalmas, 4k-s kijelzőn.

A Shadow of the Colossus megjelenése 2018. február 6-án várható PlayStation 4-re. Ha kíváncsi vagy a játék első 15 percére, akkor kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)