Hirdetés

Shadow of the Colossus - trailerrel ünnepeljük a megjelenést

|

Végre felkerült a boltok polcaira a Shadow of the Colossus felújított változata, és a Sony természetesen nem bírtak ki, hogy ne csapjon oda egy trailert.

Hirdetés

A Sony marketinggépezete általában elég magas sebességfokozatban dolgozik az új megjelenések és folytatások közeledtével, de nem gondoltuk volna, hogy egy remaster ekkora hype-ot kap.

Hirdetés

Mondjuk a Shadow of the Colossus felújítása elképesztően jól sikerült, de nem is vártunk mást a Bluepoint Games fejlesztőitől, akiknek a keze alatt rengeteg régi játék éledt már újjá. A kritikusok maximálisan egyetértenek abban, hogy az elmúlt időszak egyik legjobb játékával van dolgunk, és nincs kétségünk affelől, hogy a rajongókat is meg fogja győzni a Team Ico alkotása. Íme egy kis ízelítő a játékmenetből:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)