Hirdetés

Shadow of the Colossus mozi készül

|

A Shadow of the Colossus egy nagyon pöpec kis PlayStation 2 játék volt, de hogy a moziban hogyan szerepel majd...

Hirdetés

Érdekes projektet indított útjára a Sony. A PS2 tulajok bizonyára kellemes emlékeket őriznek a 2005-ben megjenelt Shadow of the Colossus-ról. A játékmenet ugyan nem volt túl bonyolult, ellenfelek is "csak" a kolosszusok voltak, mégis, a nagyszerű hangulat, és a csodás grafika együttesen, nagyot ütött.

A Sony el is döntötte, hogy ezt meg kell filmesíteni. Az ötlet legalábbis fura, mert ami jó egy játékban, azt nem feltétlenül jó egy filmben. Mivel a játékban nem is nagyon voltak NPC-k, így a szereplők is érdekes kérdés. Állítólag olyan arcokkal találkozunk majd, akik éppen csak megjelentek a játékban, néhány pillanatra. 

 
A játék alapvetően két részből állt. Mielőtt lepofozhattuk volna a soron következő gonoszságot, ki kellett deríteni annak gyengéjét. Ezt mindenféle puzzle-ök megoldásával tudtuk megoldani, ami mondjuk még a vásznon is jól mutathat. Meglátjuk, mire lesz képes a Sony ezzel a címmel, de az első infók nem túl bizalom gerjesztőek, kiderült ugyanis ki lesz a forgatókönyv írója. A Street Fighter: The Legend of Chun-Li alkotója lesz az illető - Justin Marks. Reméljük ez jobban sikerül...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)