Hirdetés

Shadow of the Colossus PS4 megjelenés - megvan, mikor jön a remake

|

A Paris Games Weekre nem csak egy új előzetessel érkezett a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es változata, hanem a megjelenés napjáról is lerántotta a leplet a Sony.

Hirdetés

Bár az idei őszi szezonban nem érkezett túl sok PS4-exkluzív játék, ami eladja a konzolt (nem mintha az eddigi felhozatal nem lenne elég, a GT Sport meg a Horizon: Zero Dawn is jó érv lehet), 2018-ban elég bőséges lesz a kínálat. Amint a Paris Games Weeken kiderült, a Shadow of the Colossus remake-jét is jövőre kapjuk meg és nem is kell rá rengeteget várnunk.

Hirdetés

A felújításon a Bulepointtal együttműködő Sony egyébként a trailer leírásába csempészte bele, hogy február 6-a lesz a megjelenés napja, így a videót megnézve erről az információról akár le is maradhattunk volna. Arról viszont nem, hogy a Shadow of the Colossus tájai elég jól fognak kinézni a jelenlegi generációs hardveren, amin akár 4K-ban is újrajátszhatjuk a Team Ico klasszikusát.

Ti beszerzitek majd a remake-et, vagy inkább a PS4 újdonságaira vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)