Hirdetés

Shadow of the Colossus - egy új funkciót is kap a megszépülő legenda

|

PlayStation 4-en éled újjá a Team Ico klasszikusa, a Shadow of the Colossus, az új változat pedig nem csak kinézetben tud majd többet.

Hirdetés

A Sony egy összehasonlító videóval bizonyította legutóbb, hogy mennyivel szebb lesz a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es új változata a PS2-es eredetihez, valamint a PS3-as porthoz képest, sőt a gyűjtői kiadást is láthattuk. 

Hirdetés

De a Team Ico legendás játéka - amelynek felújítását a sokat tapasztalt Bluepoint Games végzi - nem csak küllemében újul meg. A PlayStation Blogon megjelent poszt alapján a Shadow of the Colossus kapni fog egy fotó módot is, amellyel megörökíthetjük az utókornak a legemlékezetesebb pillanatainkat a játékban. Természetesen a megfelelő időben lőtt fotókat szerkeszthetjük is, különböző filtereket és beállításokat használhatunk, továbbá játszadozhatunk majd a perspektívával is. Kaptunk pár ízelítőt is belőle, hogy miket lehet majd kihozni a funkcióból, az alábbi galériában nézhetitek meg az elkészült műveket.

A Shadow of the Colossus megjelenése február 6-án várható, kizárólag PlayStation 4-re. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)