Hirdetés

Shadow of the Colossus - az eredeti alkotó beadta kívánságlistáját a remake kapcsán

|

Talán több minden is változik a látványon kívül, bár azt a mester sem tudja, hogy mennyire fogadják meg tanácsait.

Hirdetés

Az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése volt a Shadow of the Colossus PlayStation 4 remake-jének bejelentése. A munkálatok már javában zajlanak, de a játék eredeti alkotója, Fumito Ueda csak nagyon távolról figyeli az eseményeket.

Elmondása szerint leadott egy listát a fejlesztőknek azokról a változtatásokról, amiket ő személyesen szeretne látni az új változatban.

"Beküldtem nekik a leírásomat a tartalom és finomhangolás kapcsán, de nem tudom, hogy egyébként foglalkozni is fognak-e azzal, amit mondtam."

A fordító később tisztázta, hogy ez Ueda személyes kívánságlistája, de azzal ő sincs tisztában, hogy egyáltalán megvalósíthatóak-e a kérései. Mindenesetre ha a csapat tiszteli a mestert, akkor több változást is láthatunk majd a grafikai frissítésen felül.

A Shadow of the Colossus Remake valamikor a jövő évben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)