Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - így kell becserkészni az ellenfelet

|

Lara Croft nem csupán túlélésben és rejtélyes kincsek megtalálásában jeleskedik, de képes észrevétlenül semlegesíteni a rosszfiúkat. Ezt mutatja be az új trailer.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy hónap van hátra a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, a Square Enix pedig magasabb fokozatra kapcsolt a látnivalók tekintetében, így rövid időn belül láthattuk már a játék első 15 percét, a lenyűgöző világát és a sírhelyeit is. 

Hirdetés

Most egy újabb videó érkezett, amely a lopakodásra és ebből adódóan a nesztelenül kivitelezett támadásokra fókuszál. Larát irányítva remekül kihasználhatjuk majd a környezetben rejlő lehetőségeket, hogy a lehető legcsendesebben csapjunk le áldozatainkra, legyen szó kedvenc íjunkról vagy a mindig kéznél lévő késünkről. 

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én lopakodik fel a boltok polcaira PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon. A Square Enix egyébként az augusztus 31-től szeptember 3-ig tartó PAX Westre is magával viszi a játékot, így biztosan láthatunk majd róla új felvételeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)