Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - Xbox One X-en is választanunk kell a 4K és a 60fps között

|

A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz 4K/60fps kombó a világ legerősebb konzolján sem.

Hirdetés

Tegnap arról jelentek meg hírek, hogy Xbox One X-en képes lesz 4K-s felbontás mellett is a 60fps-re a legújabb Tomb Raider játék, bár több helyen azért egyből elgondolkodtak azon, hogy vajon ez natív 4K-t és rögzített 60fps-t jelenthet-e. Nos, most kiderült, hogy kár is ezen tovább agyalni, a Square Enix gyorsan tisztázta a dolgokat.

Hirdetés

David Anfossi, az Eidos Montreal főnöke adott a minap egy interjút, amelyben úgy fogalmazott, hogy a Shadow of the Tomb Raider 4K-s felbontásra és 60fps-re lesz képes Xbox One X-en, továbbá ezen a konzolon egy "új renderelési és fénykezelési rendszer" is tökéletesíti a látványt. Ha valamit egy életre a fejembe vertek a jogi egyetemen, akkor az mindenképpen az volt, hogy milyen nagy különbség van az "és", valamint a "vagy" között. Esetünkben is pont erről van szó, ugyanis mint a Square Enix közleményéből kiderült, One X-en is vagy a 4K-s látvány, vagy a 60fps lesz választható. Egészen pontosan a 4K/30fps, vagy pedig az 1080p/60fps kombók közül választhatnak a Microsoft új konzoljának tulajdonosai - mindkét grafikai beállítás mellett elérhető lesz természetesen a HDR funkció. 

Azoknak sem kell egyébként csüggedniük, akiknek egy korábbi masina csücsül a nappalijukban, David Anfossi ugyanis azt mondta, megjelenésekor a Shadow of the Tomb Raider lesz a legszebb játék, ami Xbox One S-en valaha futott. 

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én érkezik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)