Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - a nyolcadik DLC rejtélye még mindig megoldatlan

|

A rajongók felváltva lelkesednek és keserednek el a titokzatos DLC kapcsán, de sem a fejlesztők, sem a kiadó nem siet a megnyugtatásukra.

Hirdetés

Pontosan egy éve jelent meg a Shadow of the Tomb Raider, ami lezárta a 2013-ban elindított reboot trilógiát. A játék kritikailag és a játékosok körében is nagy sikerre tett szert, a fejlesztők pedig a startot követően nagyjából havonta kiadtak egy DLC-t. Azt már a Season Pass bejelentésekor elmondták, hogy hét darab ilyen bónusz sírkamrára számíthatunk. A hét DLC ígéretük szerint nagyjából áprilisig ki is pörgött, azonban a menüben valamiért megjelent a hely egy nyolcadiknak is, ami azóta lázban tartja a rajongókat.

Hirdetés

A felületen, ahol a DLC-k között válogathatunk, megjelenik a 7 darab bejelentett tartalom, azonban a lista alján találunk egy szürkével kiírt nyolcadik menüpontot, amin annyi áll, hogy "hamarosan". Ez a kiírás igen furcsa, hiszen korábban semmilyen hír nem érkezett arról, hogy esetleg kaphatnánk egy nyolcadik kiegészítőt is, de persze Lara Croft kisasszony hűséges rajongótábora minden követ megmozgatott, hogy bizonyosságot nyerjen a titokzatos tartalomról. 

Az egyik Tomb Raider fórumon található, a cikk megírásának pillanatában 542 oldalas bejegyzés-folyam remek képet ad arról, hogy hogyan váltja fel a várakozást az ingerültség, majd a düh, a Square Enix konferenciái alatt pedig hogy tér vissza a remény, a hőn áhított DLC után. Mivel eddig sem a fejlesztők, sem a kiadó nem szólt egy mukkot sem arról, hogy milyen terveik vannak a játékkal a jövőre nézve, így ez az érzelmi hullámvasút egy végtelenített ciklusban pörög a rajongóknál, akik közül a bejegyzések tanúsága szerint rengetegen adták fel a várakozást, de azért akadnak olyanok is, akik tíz körömmel kapaszkodnak a remény utolsó morzsáiba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)