Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider: The Forge - ilyen lesz a kooperatív élmény

|

A játék első DLC-jét egy pajtásunkkal együtt is végigjátszhatjuk, és ez nem csak azt jelenti, hogy ketten csinálhatjuk ugyanazt.

Hirdetés

Napokon belül, november 13-án jelenik meg a Shadow of the Tomb Raider hét kiegészítő csomagja közül az első, a The Forge. 

Hirdetés

Az egészet végigjátszhatjuk egyedül, de ha valaki mellénk szegődik, egészen más lesz az élmény. Össze kell dolgoznunk a továbbjutáshoz, összehangoltan kell dolgokat csinálnunk, és bizonyos helyeket csak úgy érhetünk el, ha párban játszunk. Néhol gyorsabban lehet továbbjutni, ha amíg az egyik játékos egy feladat első lépésén dolgozik, a másik már a másodikkal bajlódik. Emellett lehet jelöléssel is kommunikálni, nem muszáj mikrofonnal beszélgetni. Érdekes még a speedrun mód, melynél nagyon fontos a dinamika, hiszen ha az egyik játékos hibázik, a másik sem tud haladni, és értékes időt veszítenek. Az alábbi videó bemutatja, hogyan működik ez a gyakorlatban. 

Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)