Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - havonta kapunk majd újabb kihívásokat

|

A kiadó tervei szerint havonta érkezik majd egy új DLC a játékhoz, amelyek mindegyike egy-egy extra feladattal várja a játékosokat.

Hirdetés

A korábban a Square Enix égisze alatt dolgozó IO Interactive Hitmanjében már láthattuk kiteljesedni a havonta érkező folyamatos kihívásokat, a kiadó pedig minden bizonnyal leszűrte ebből a tanulságot, és elégedettek is voltak az eredményekkel, hiszen Lara Croft is a 47-es ügynök nyomdokaiba lép.

Hirdetés

A tervek szerint a szeptember 14-én érkező Tomb Raider a megjelenést követően minden hónapban kap majd egy kalandot, egészen áprilisig. a Season Pass 7 ilyen 'Path' névre keresztelt kihívást tartogat, amelyekben új narratíva, új küldetések, challenge tombok, fegyverek, ruhák és skillek találhatóak majd. Az első ilyen ráadásul rögtön magával hozza a kooperatív játék lehetőségét is. Ha mindezt nem egyesével, hanem a szezonbérlettel szerzitek be, akkor exkluzív fegyver, ruha és képesség vár rátok már a megjelenés napján.

Aztán várhatóan jövő nyáron az egészet összecsomagolják egy Game of the Year kiadásba, de hát ki akar addig várni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)