Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - Lara bearanyozódott

|

Aranylemezen a legújabb Tomb Raider játék, immár semmi sem állhat a megjelenés útjába.

Hirdetés

Az Eidos Montreal csapata ma büszkén jelentette be, hogy legújabb játékuk, vagyis a Shadow of the Tomb Raider bizony végre aranylemezre került. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy elkészült a játék végleges verziója, amelyet mi magunk is megvásárolhatunk majd. 

Hirdetés

Persze a munka igazából itt még korántsem ért véget, ugyanis a fejlesztők egészen a megjelenés napjáig fogják legalább olyan elszántan vadászni a legapróbb kis bugokat is, mint ahogy Lara hajkurássza a letűnt korok ereklyéit, majd ezeket a javításokat egy day one patch formájában kedvesen át is nyújtják nekünk. 

Ma egyébként már mutattunk a játék kapcsán egy új videót, amelyben a Shadow of the Tomb Raider legnagyobb városa látható. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, akkor pótoljátok serényen!

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti várjátok már, hogy pont kerülhessen végre Lara modern kalandjainak trilógiája végére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)