Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - egy vulkánba ereszkedik Lara az új DLC-ben

|

Megjelent a The Grand Caiman, San Juan lakói veszélyben.

Hirdetés

A mostanival együtt már hat DLC elérhető a tervezett hétből, amit a Season Pass keretében, a játék bejelentésétől számított egy éven belül tervezett kiadni a Square Enix.

Hirdetés

A The Grand Caiman során Larának egy rakás zsoldost kell megállítania, hogy megakadályozzon egy tragédiát, és megmentse San Juan falujának népét. Az új challenge tomb egy vulkán belsejébe visz minket. A csomagban található még egy Reptile Hide öltözék is, ami a robbanószerekkel szemben nyújt extra védelmet, a Whispering Scourge, mely egy hangtompítós sörétes fegyver, valamint a Volcano skill, aminek köszönhetően gyújtólövedéket készíthetünk a shotgunokhoz. Ezzel együtt az összes, az alapjátékban szereplő sírhely Score Attack és Time Attack módban is elérhetővé vált.

A DLC önmagában 4,99 eurónak megfelelő összegbe kerül, a Season Pass tulajdonosai automatikusan megkapják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)