Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - ajándék fegyvert kapunk

|

Örök élet és ingyen sör nem, viszont egy platina shotgun mindenkinek jár, aki a határidő lejárta előtt bejelentkezik a játékba.

Hirdetés

Bár egyes rajongók nem fogadták kitörő örömmel, hogy hamar leárazták a korábban még teljes áron kínált Shadow of the Tomb Raidert, az Eidos Montréal tesz róla, hogy mindenki boldog legyen. Terveik szerint 7 hónapon át érkeznek majd rendszeresen az extra tartalmak (például új mellékküldetések és specializációk). 

Hirdetés

A csapat meglehetősen büszke arra, amit a közössége elért, infografikákon mutatta be a felhasználók érdemeit. Többek között szó esett arról, hogy több mint 3,6 millió kriptát fosztottak ki és közel 32 millió csapdát aktiváltak a Lara Croftok, de az sem elhanyagolható tény, hogy másfél milliónál is több alkalommal lettek megsimogatva a virtuális lámák. 

Az Eidos Montréal úgy szeretné kifejezni a háláját a játékosok felé, hogy egy ajándék fegyvert, egy Bishop 600-as, Platinum kiadású sörétest ad ajándékba mindenkinek, aki január 7-ig bejelentkezik a Shadow of the Tomb Raiderbe bármelyik platformon. 

Ti le fogtok csapni az ingyen lootra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)