Hirdetés

Ilyenek lesznek a Shadow of the Tomb Raider különféle kiadásai

|

A Square Enix több csomagban is felkínálja majd Lara következő kalandját. A legnagyobb kiszereléshez figura is jár természetesen, és persze Season Pass is nyitogatja majd a tárcánkat.

Hirdetés

A ma esti játékmenet bemutató előtt meglehetősen sok apróság szivárgott ki. Befutottak a Shadow of the Tomb Raider első képei, aztán nem sokkal ezután megjöttek az első infók a játék egyes kiadásairól.

Hirdetés

A lenti képen látható, hogy többféle csomagban is elérhető lesz Lara Croft legújabb, mexikói kalandja. Az alapkiadás mellett lesz egy Croft Edition, ami a jelek szerint az első napos verziót jelenti. Ez a Shadow of the Tomb Raider mellett 3 extra ruhát nyújt hősnőnknek. Emellett lesz egy digitális Croft Edition és egy Digital Deluxe Edition még be nem jelentett extrákkal.

Az igazi érdekesség az Ultimate Edition számunkra, az ugyanis a ruhák mellett egy figurát, egy csáklya formájú üvegnyitót, egy zseblámpát, egy zenei gyűjteményt és egy szezonbérletet (tehát az utólag érkező extra tartalmakat) is tartalmaz. 

A Shadow of the Tomb Raider megjelenés 2018. szeptember 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)