Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - ennyit fejlődött Lara Croft

|

A Shadow of the Tomb Raider legújabb videójában arról mesélnek a fejlesztők, hogy mennyit változott kedvenc régésznőnk a széria rebootja óta.

Hirdetés

A Shadow of the Tomb Raider bejelentésekor azt hallhattuk, hogy a játék arra a meghatározó pillanatra fog fókuszálni, amikor Lara Croft Tomb Raiderré válik. A legújabb videóban pedig bővebben is mesélnek róla a készítők, hogy a karakter miken ment keresztül az eddigi események során. 

Hirdetés

Az új Tomb Raider játék az Eidos Montreal és a Crystal Dynamics közös fejlesztésében készül komoly büdzséből és mint ilyen, megpróbálja mindkét korábbi epizódnál magasabbra rakni a lécet. Lara Croftnak ezúttal nem kevesebbet, mint egy apokalipszist kell megfékeznie, amit saját maga indított el, mikor ellopott egy ősi relikviát a Trinity elől. Hősnőnknek ismét túl kell élnie, amelyben nagy segítségére lesznek korábbi tapasztalatai. Többek között Lara fejlődéséről is beszél a játék narratív rendezője, Jason Dozois az alábbi videóban: 

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése szeptember 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti mióta követitek Lara kalandjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)