Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - közel a megjelenés, de kaptunk még három videót

|

A héten végre megérkezik a Shadow of the Tomb Raider, melyre most egy launch trailerrel, egy tech bemutatóval és egy a fotómódot, valamint a helyszíneket bemutató videóval készülhetünk.

Hirdetés

A Croft Edition vásárlói már szerdától játszhatnak, de a többieknek is csak péntekig kell várni arra, hogy belevághassanak a jelenlegi Lara utolsó nagy kalandjába.

Hirdetés

A Square Enix persze addig is vadul ontja a videókat. Az egyikkel a fotómódot jelentette be, melynek köszönhetően művészi képeket készíthetünk a csodás helyszínekről.

Ezt követően megjelent egy videó a Tobii szemkövető technológiáról is. 

Végül pedig itt a launch trailer, amit idő előtt tettek közzé, viszont nem tudták olyan gyorsan elrejteni, hogy ne sikerüljön valakinek leszedni és újra felrakni.

Már csak pár nap, azt akár az eddigi két epizód újrajátszásával is el lehet tölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)