Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - zúdulnak rá a negatív értékelések a leárazás óta

|

Egyes rajongók nem fogadták kitörő örömmel a korai árleszállítást.

Hirdetés

A Shadow of the Tomb Raider kicsit több mint egy hónapja jelent meg, de Steamen már 34%-kal csökkentett áron vásárolhatjuk meg a normál kiadást. A Croft Editionre pedig október 22-ig 47%-os kedvezmény jár.

Hirdetés

Mióta az akció elindult, vagyis október 16-tól kezdve csak úgy záporoznak a negatív értékelések a játékra, és rengetegen emlegetik a túl korai leárazást, mint a negatív értékelés fő okát. A kínai játékosbázis különösen felháborodott, leginkább felőlük érkeznek a nyomdafestéket nem tűrő megjegyzések a fejlesztők irányába.

Sokan etikátlannak tartják, hogy ilyen hamar leárazzák a játékot a bevételek növelésének érdekében, a hűséges (vagyis a megjelenés napján teljes áron vásárló) játékosokkal pedig nem foglalkoznak. Az alábbi grafikán jól látszik, mekkora hatása van az utóbbi pár napnak.

Elég furcsa helyzet állt így elő, de egyelőre sem a Valve, sem a Square Enix nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)