Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - nem kellett sokat várni az első meztelen modra

|

Valaki már elő is állt egy megoldással azoknak, akiket valamiért zavart Lara Croft öltözéke a hősnő legújabb kalandja során.

Hirdetés

Elég gyakori, hogy bizonyos játékokhoz készülnek olyan modok, amelyek ledobatják a karakterekkel a ruháikat, és a játékosok egy része általában nagy örömmel fogadja az ilyen alkotásokat. Várható volt, hogy a modderek a Shadow of the Tomb Raider is kezelésbe veszik egyszer, és most meg is érkezett az első ilyen apróság.

Hirdetés

Egy fonglee nevű modder egy egész csomagot tett közzé nemrég a neten, ami többféle öltözéket tartalmaz Lara számára, és megtalálható közöttük az a meztelen kinézet is, ami a Tomb Raider: The Angel of Darkness-ben lévő karaktermodellhez készült. A játékosoknak tehát egyelőre be kell érniük ezzel.

Ha megnéznétek valamelyik öltözéket, akkor írjátok be a Google keresőbe, hogy "Shadow of the Tomb Raider fonglee Undertow", és viszonylag könnyen megtalálhatjátok a modot tartalmazó oldalt.

Ti milyen modokat szoktatok használni a játékokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)