Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - az Nvidia segít jobbá tenni

|

A játék PC-s változatát nem a Crystal Dynamics gondozza, de így is jó kezekben van.

Hirdetés

Lassan húsz éve dolgozik együtt a Crystal Dynamics a Nixxes Software-rel, mely csapat számos Legacy of Kain és Tomb Raider játék PC-s, xboxos, vagy épp PS3-as változatáért felelt.

Hirdetés

Közben a Square Enix más játékainál is besegítettek, legutóbb a Deus Ex: Mankind Divided PC-s, valamint a Rise of the Tomb Raider PC-s és Xbox 360-as változata formálódott a kezeik alatt. Míg a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal a konzolos kiadásokra fókuszál, a Nixxes az NVIDIA-val együttműködve igyekszik a lehető legjobban optimalizálni a PC-s kiadást, ami így a GeForce 10-es szériájának kártyáit is teljes mértékben kihasználja. A pontos funkciókról egyelőre nincs hír, de biztos jön majd egy trailer, ami részletezi, mivel kapnak többet az nvidiások az AMD-seknél.

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)