Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - ez a fegyver már biztosan nem tér vissza

|

Vannak, amikről le kell mondanunk, bármennyire is a szívünkhöz nőttek korábbról.

Hirdetés

Április végén érkezett meg a Shadow of the Tomb Raider hivatalos trailere, amely alapján ezúttal sem lesz könnyű dolga a mi Laránknak, ráadásul a Square Enix tervei szerint havonta érkezik majd egy új DLC a játékhoz, így a fejlesztőcsapatok nem fognak minket tartalom nélkül hagyni. 

Hirdetés

Azonban van egy apró rossz hírünk is. Néhányan talán arra számítottak, hogy Lara Croft két ikonikus pisztolya visszatér majd a Shadow of the Tomb Raiderben, azonban a játék rendezője, Dan Bisson az OXM-nek adott interjújában kikötötte, hogy nem ez a helyzet, a karakter modern reinkarnációjánál ugyanis az íj felváltotta a dupla stukkert, ebben a trilógiában ez az első számú fegyvere. Bisson szerint ugyanez a helyzet a rövid sorttal és a bikinivel is.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése szeptember 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek mi a véleményetek, hiányoznak azok a dolgok az új Tomb Raider trilógiából, amiktől Bissonék elhatárolódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)