Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - véletlenül maradt benne egy alternatív befejezés

|

Parázs vita alakult ki a játékosok között a játék befejezését illetően, mire kiderült, hogy az egyik jelenet csak véletlenül maradt a játékban.

Hirdetés

Mivel a Shadow of the Tomb Raider befejezéséről lesz szó ebben a hírben, értelemszerűen előfordulhatnak spoilerek. Ha még nem játszottátok végig a játékot, ne rontsátok el magatoknak az élményt. Ezt a golyót én már bekaptam értetek.

Hirdetés

Szóval miután lepörög a stáblista a Shadow of the Tomb Raider végén, a kamera Larát mutatja, ahogy a Croft kastélyban ücsörög, körülötte megannyi relikvia az új trilógiából. Ott van többek közt az a rajz is, amin egy T-rex és egy piramis társaságában látható ő és a szülei, ami egy mókás kis kikacsintás az 1996-os játékra.

Azonban nem mindenkinek így ért véget a kaland. Voltak, akiknél egyáltalán nem volt ott ez a kép, érkezett viszont egy levél Natlától, az eredeti játéék főgonoszától, valamint Lara klasszikus pisztolyai is felbukkantak.

Mint kiderült, ez a befejezés csak véletlenül került be (az Eidos producerei több lehetőséget is megnéztek, de végül nem emellett döntöttek), és a Day1 patch felül is írta, de ha valaki lemezes játékot vett és ezt nem töltötte le, annál természetesen megmaradt a véletlenül odakerülő jelenet. A stúdió megerősítette a hibát, illetve arra kéri a játékosokat, hogy a jövőben töltsék le a javítócsomagot, hiszen az rengeteg egyéb hibát is orvosol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)