Hirdetés

Kiszivárgott a Shadow of the Tomb Raider, óvakodjatok a spoilerektől!

|

Alig két héttel a boltba kerülés tervezett dátuma előtt néhány játékosnak sikerült megszereznie párat a dobozos példányokból, és nem fogják vissza magukat.

Hirdetés

A Shadow of the Tomb Raider az év egyik legjobban várt játéka, és mivel lezárja a 2013-as reboot trilógiát, elég fontos eseményekre számíthatunk, amiket jobb, ha nem lőnek le nekünk előre.

Hirdetés

Tíz nap van hátra a megjelenésig, még a sajtó képviselői sem kapták meg a játékot, de cseh játékosoknak valahogyan sikerült megszerezniük néhányat azokból a dobozos példányokból, amik már raktárakban várják, hogy a boltok polcaira kerüljenek. A közösségi oldalakon, egyebek mellett Redditen és Twitteren már megjelent pár fotó és néhány erősen spoileres kép (ha nem akartok spoilert látni, ne kattintsatok a linkre), úgyhogy nagyon óvatosan közlekedjetek a neten a következő pár napban. 

A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én jelenik meg, a Croft Edition vásárlói már napokkal korábban játszhatnak. Mi meg remélhetőleg a héten hozzájutunk, hogy elkezdhessük a tesztelést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)