Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider tesztek - megosztó lett Lara utolsó kalandja

|

Lara Croft legújabb kalandja vegyes fogadtatásban részesült, de arról persze szó sincs, hogy rossz játék lenne az új Tomb Raider.

Hirdetés

A Shadow of the Tomb Raider hivatalosan pénteken fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de természetesen a legnagyobb külföldi oldalak képviselői előbb megkapták a játékot (nyugi, mi is nyomjuk már, hamarosan jön a teszt is), és már pontozták is az Eidos Montréal legújabb játékát.

Hirdetés

Az első kritikák alapján egy megosztó játék lett a Shadow of the Tomb Raider - a Metacritic adatai szerint az átlagos érték Xbox One-on 83, PS4-en pedig 77 pont 34 illetve 36 értékelést figyelembe véve. PC-n egyelőre csak kilenc hivatalos oldal tesztelt, ezek átlaga 81 pont lett.

A legnagyobb oldalak a következőképp ítélkeztek:

Destructoid - 7,5
DualShockers - 7,5
GameInformer - 7,5
GamesRadar+ - 4/5
IGN.com - 9
PC Gamer - 8,4
PCGamesN - 7
USgamer - 3,5/5
GameSpot - 6

Természetesen mi sem maradtunk ki a mókából, Shadow of the Tomb Raider tesztünket hamarosan olvashatjátok a GSO-n. A játékot Chava nyúzza, aki most csak elöljáróban ennyit mondott: 

"Megszoktam már, hogy az újragondolt Lara vérmocskos kalandjai erőszakban fogantak, de hogy az új rész atmoszférája helyenként torokszorítóan horrorisztikussá váljon, az készületlenül ért. Eddigi tapasztalataim alapján a Shadow of the Tomb Raider, komorabb és durvább, mint korábban bármi a franchise történetében, ugyanakkor a fejtörőkkel telezsúfolt sírkamrák számának megnövelése, valamint a harccal végződő találkozások arányának redukálása miatt szellemisége közelebb áll a széria gyökereihez."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)