Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - érkezik az első DLC

|

A Square Enix bejelentette az új Tomb Raider első kisebb kiegészítőjét, a The Forge-ot.

Hirdetés

Egy igen forró helyszínre juthatunk majd el a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jében.

Hirdetés

A The Forge névre keresztelt csomagban Croft kisasszonynak a bukott istenek kohójában kell majd túlélnie, az igazi akadályt pedig a végeláthatatlan láva fogja jelenteni, ami ősidők óta őrzi a helyet. A DLC egy teljesen egyedi challenge tomb-bal bővíti majd a játékot, amit egyedül, de akár kooperatívan is felfedezhetünk. A sikeres kalandért egy új képesség, egy öltözék és egy új fegyver üti majd a markunkat.

A The Forge az első a tervezett hét DLC-ből, amik havi megjelenéssel jönnek majd a játékhoz. A Season Pass tulajdonosai természetesen automatikusan megkapják az új tartalmakat, de külön-külön is megvehetik a játékosok azokat, darabonként 5 euróért.

Ti beruháztatok a Season Pass-re? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)