Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - megérkezett a The Pillar DLC

|

Befutott a játék második csomagja, Lara Croftra új kalandok várnak.

Hirdetés

Bár nem hibátlan, mégis a trilógia tetőpontja lett a Shadow of the Tomb Raider, a Crystal Dynamics pedig hónapokkal a játék megjelenése után sem hagy unatkozni minket, ugyanis a The Forge DLC után megérkezett a második tartalmi csomag, a The Pillar is, amely komoly izgalmakat tartogat Lara számára. 

Hirdetés

Az új csomagban kedvenc hősnőnknek ismét a természet erejével kell megküzdenie, de nem csak az időjárás nehezíti meg a dolgát, hanem természetesen a Trinity harcosai is - ilyen körülmények között kell Larának megkeresnie a Shield of the Age-Maker névre hallgató ereklyét. Íme az ízelítő: 

A Shadow of the Tomb Raider - The Pillar már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Season Pass részeként vagy külön megvásárolva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)