Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - ma a sírhelyeket nézzük meg

|

Ha nem lenne elég, hogy zsoldosok kergetik Larát, és a világvége közeleg, a lány kénytelen még veszélyes csapdákkal teli, régen szellőztetett üregekbe is lemászni.

Hirdetés

Bár a Tomb Raider rebootból kihagyták, a Rise of the Tomb Raiderbe már bekerülték a sorozat elengedhetetlen elemeinek számító sírhelyek (angolul "tomb", szóval értitek, miért okoz homlokráncolást hiányuk).

Hirdetés

A Shadow of the Tomb Raider-ben is meglátogatunk néhányat, és nem lesznek nagyon mások az eddigiekhez képest. Azon túl, hogy ha Lara nem kapaszkodik, elég nagyot eshet, az ingatag platformok és az ügyesen elhelyezett dárdák sem azt mutatják, hogy a kamrák megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Nagyon szép egyébként még mindig, nézzétek:

A mintát követve két nap múlva alighanem új videó jön, nézzetek vissza. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)