Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - mire utalhat az első kép?

|

Az impozáns artwork lehet akár április tréfa is, de annyira jól néz ki, hogy megosztjuk veletek.

Hirdetés

Lara Crofttal legutóbb a mozivásznon találkozhattunk, de ősszel ismét a képernyőnkön láthatjuk viszont a kalandort, ugyanis érkezik a játéksorozat következő felvonása, a Shadow of the Tomb Raider. Lassacskán elindul a játék marketingje, így első lépésként kaptunk egy gyönyörű artworköt. Nagyon valószínű, hogy ez nem április tréfa, nem is lenne vicces, ha az lenne, de azért a mai napon fenntartásokkal kezelünk mindent mi is.

Hirdetés

A játékról nem sok konkrétumot lehet tudni, egyelőre csak egy teasert kaptunk. A rövidke videóban már láthattunk az őserdőt, illetve az azték/maja piramist, amelyek a most érkezett képen is helyet kaptak. Lara állig felfegyverkezve pózol a napfogyatkozás előtt, ami lehet, hogy egy újabb világvége jóslatra utal. 

Ha tetszik a kép (nekem pl. nagyon bejön), akkor teljes méretben itt találjátok meg.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenés napjára szeptember 14-ig kell várnunk, de akkor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut Lara. Nektek hogy tetszik a fenti art? Szerintetek mi lesz a sztori?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)