Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - tudj meg többet a fényekről

|

Nem csak amiatt lesznek fontosak a Shadow of the Tomb Raider technikai részletei, amiért gondolnánk, plusz funkciói is lesz a fények alkalmazásának.

Hirdetés

Az előző videóban arról meséltek a fejlesztők, hogy mennyit fejlődött Lara Croft ahhoz képest, mint amikor a 2013-as Tomb Raider elején megismertük, most pedig szintén részben a főszereplőnővel kapcsolatban osztottak meg új részleteket a Shadow of the Tomb Raider egyik fontos aspektusáról. 

Hirdetés

A Meet the Team videósorozat legújabb részében az Eidos Montréal releváns munkatársa, Audrey Flammand Lapointe árulta el, hogy a játékban nagyon fontos szerepe lesz a fényeknek a színek, a kontrasztok és a helyszínek esetében is. Egyrészt azért, hogy magunkévá tegyük Lara érzéseit, másrészt segítenek beazonosítani egy-egy jelenetnél, hogy az a múltban vagy éppen a jelenben játszódik. Fontos szerepük van a játékmenet szempontjából is, ugyanis általuk ösztönösen tudni fogjuk, hol tudunk elrejtőzni vagy éppen merre találjuk az ellenfeleket. De meséljen erről a inkább a vezető fejlesztő:

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése szeptember 14-én várható a főbb platformokra. Ha még nem tettétek volna, olvassátok el az előzetesünket róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)