Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - ennyivel lesz szebb Xbox One X-en

|

A fejlesztők összedobtak egy trailert, ami arra hívja fel a figyelmet, milyen extra lehetőségek rejlenek a világ legerősebb konzoljában.

Hirdetés

Már csak egy hét van hátra a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, ami nemcsak azért lesz más az elődöktől, mert ezúttal az Eidos Montreal ül a kormánynál, hanem azért is, mert minden platformra egyszerre jelenik meg.

Hirdetés

Ettől függetlenül persze a Microsofttal továbbra is szoros a kapcsolat, olyannyira, hogy a stúdió külön trailerben mutatja be, hogyan használták ki az Xbox One X-ben rejlő potenciált. Van itt minden a natív 4K felbontástól kezdve a lélegzetelállító Dolby Atmos hangzáson keresztül a testre szabható felbontásig és képkockaszámig.

A Shadow of the Tomb Raider kétségtelenül gyönyörű, és remélhetőleg játékmenetben is hozza majd ezt a szintet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)