Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ez már nem csak Mordorról szól

|

A Monolith Productions egyik fejese beszélt arról, hogy a folytatásban Mordor területén kívül is kalandozhatnak a játékosok.

Hirdetés

A Shadow of Mordor remek játék volt, de helyszínek tekintetében nem volt túl nagy a választék, hisz Sauron földjén a hamun és a köveken kívül nincs túl sok minden, viszont a második részben már más tájakra is ellátogat Talion.

Michael de Plater az Official Xbox Magazine-nak elmondta, hogy a készülő játék nem csak a történet és a karakterek tekintetében lesz grandiózusabb elődjénél, de a bejárható terület is sokkal nagyobb lesz.

"Az egyik ok, amiért ez Shadow of War és nem Mordor, az az, hogy átléptük Mordor határait. A Sötét Nagyúr toborozza seregét, és a Boszorkánykirály által vezetett erők kiszabadultak Mordorból és megtámadták az emberek egyik városát, Minas Ithilt. (…) Elfoglalták és Minas Morgullá alakították át a várost, ami a Boszorkánykirály tornya lett, ez pedig egyre közelebb viszi a frontvonalat Gondor királyságához."

A fejlesztők még nem árultak el túl sok mindent a Shadow of War területeiről, de az már most biztosnak tűnik, hogy sokkal változatosabb helyszíneken küzdhetünk majd az orkokkal, mint az első részben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)