Hirdetés

Shadow Realms - a BioWare törölte a 4v1 RPG-t

|

Alig néhány hónappal ezelőtt jelentette be a BioWare, hogy egy 4v1 RPG-n, a Shadow Realms-en dolgoznak, és bár jól haladtak a fejlesztéssel, most mégis törölték a projektet.

Hirdetés

Az EA már közel egy évvel ezelőtt húzta egy kicsit az agyunkat a Shadow Realms létezésével, hivatalosan azonban csak a tavalyi gamescomon jelentették be a játékot. Az elmúlt hónapokban zárt alfában tesztelgették a rendszer, egészen mostanáig. Január elején már több pletyka is szárnyra kapott, akkor azonban még senki sem gondolta, hogy ennyire komoly a dolog

A szomorú hírt Jeff Hickman, a BioWare Austin vezérigazgatója jelentette be: " Ma fontos hírt kell megosztanom a Shadow Realms-zel és a Bioware Austinnal kapcsolatban. Úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk a játék fejlesztését. Tudjuk, hogy ez nagyon sok rajongónak fájó pont, ezért szeretnénk megmagyarázni, miért kellett meghoznunk ezt a döntést."

"A csapat remek munkát végzett és a rajongóktól is elképesztő mennyiségű pozitív visszajelzés érkezett a rendezvényeken és a zárt alfában is, de a következő években több projekten is dolgozik a BioWare, amelyből mi is kivesszük a részünket. A hihetetlenül tehetséges csapat dolgozik az austini stúdióban, akik már nagyon izgatottak az új projektek kapcsán, sőt, már be is kapcsolódtak, hogy segédkezzenek néhány elképesztő játék megszületésénél."

"Olyan projektekről beszélünk, mint a számos díjat bezsebelő Dragon Age: Inquisition, a következő Mass Effect, sőt, egy új IP is van a tarsolyunkban. A BioWare Austin legfontosabb feladata kétség kívül a Star Wars: The Old Republic lesz. Rengeteg ötletünk van, hogy hogyan tehetnénk még jobbá ezt az egyébként is zseniális játékot, a terveinket pedig hamarosan a rajongókkal is megosztjuk majd."

"Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett az alfában. Köszönjük azoknak is, akik a gamescomon vagy a PAX-on próbálták ki a játékot és mondták el a véleményüket" - zárta a szomorú bejelentést Hicks.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)