Hirdetés

Shadow Realms - új részletek a törölt BioWare projektről

|

Bár a BioWare törölte a Shadow Realms néven futó 4v1 RPG-t, most mégis új információk láttak napvilágot róla.

Hirdetés

Alig több, mint egy hónapja fájó szívvel vettük tudomásul, hogy a BioWare nem folytatja tovább a Shadow Realms fejlesztését, pedig a kizárólag online játszható 4v1 RPG nagyon ígéretesnek bizonyult, már a bemutatás pillanatában éreztük benne a potenciált. Most mégis új információk láttak napvilágot a játékkal kapcsolatban, amiket néhány titokzatos, hajdani fejlesztő osztott meg a nagyközönséggel.

A Shadow Realms univerzuma a mostanában oly népszerű ifjúsági regények világaira hasonlított, amiben létezik egy, a miénkkel párhuzamos kozmosz, ami az Embra nevet viseli. A játékosok egy négyfős csapatba verődve harcoltak volna a Shadow Lordnak nevezett kreatúra ellen. A BioWare Austin fejlesztői egy olyan játékot akartak megalkotni, aminek egyedi hangulatát a modern kori városok és a klasszikus fantasy atmoszférájának összemosása adja. Nem titok az sem, hogy a fiatalság körében rendkívül népszerű univerzumok (itt példának hozták fel a Harry Potter és a Twilight világát) húzóerejéből is profitálni szeretett volna a BioWare ígéretes szerepjátéka.

A különböző ellenfelek ötleteit azokból a lényekből merítették, amelyek végül nem kerültek be a Dragon Age: Inquisition szörny repertoárjába. Mindezek mellett érdemes megemlíteni, hogy a BioWare nem kevesebb, mint nyolc, markánsan különböző karakterosztályt tervezett a játékhoz, a harcrendszer pedig a klasszikus papír alapú szerepjátékok mechanizmusaihoz hasonlított volna. A kasztoknak saját, teljesen egyedi képességfákat dolgoztak ki, és voltak elképzeléseik egy esetleg egyjátékos kampányhoz is, bár nem tagadják, nem ez volt a fő céljuk. Az Unseen64 csapatának sikerült egy videót is készítenie ezekről az újdonságokról, amit lentebb meg is tekinthettek.

Ti kipróbáltátok volna a Shadow Realmst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)