Hirdetés

Shadow Warrior 2 - újabb 20 percnyi gameplay érkezett

|

A hamarosan megjelenő Shadow Warrior második részéből ismét tisztességes adag kaszabolás és lövöldözés látott napvilágot.

Hirdetés

A Shadow Warrior 2 azon címek közé tartozik, amihez a játékosnak már akkor szörnyen megjön kedve, ha csak azt nézi, ahogy a másik halomszámra írtja a szörnyek hordáját.

Az idei Pax West rendezvényen többeknek is lehetősége volt kipróbálni a játékot, ennek hála pedig egy 20 perces videó keretén belül nektek is meg tudjuk mutatni, mekkora móka a Shadow Warrior 2.

A Shadow Warrior 2 legkorábban PC-re fog megérkezni október 15-én, a konzol tulajdonosoknak előreláthatólag majd 2017 első felében lesz lehetőségük megvásárolni a humorral, rengeteg fegyverrel és képességgel fűszerezett szamuráj vérengzést.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)