Hirdetés

Shadow Warrior 2 - nézz bele a játék első órájába

|

A vicces nevű Flying Wild Hog megmutatta a PC-s Shadow Warrior 2 játékmenetének első 60 percét, amellyel többek között a történetbe és a harcrendszerbe is belekóstolhatunk.

Hirdetés

Már láttuk, hogy mit tud a Shadow Warrior 2 PC-s változata és húsz percet is láttunk a játékmenetből, így nincs más hátra, minthogy rákészüljünk a megjelenésére, mondjuk a játék első órájának megtekintésével.

A Shadow Warrior 2 első hatvan percében láthatjuk a menüt, az akciójáték nem mindennapi intróját, a sztori kezdetét, hősünk kifinomult kardhasználatát és a legelső ellenfeleket is. Ilyen őrült kezdésre nem számítottunk, de a szamuráj-Rambo korábbi kalandjai megtanították, hogy a Shadow Warrior világában bármi megtörténhet. Bármi! A spoilerek miatt azonban csak saját felelősségre nézzétek meg a fenti gameplay videót! 

A Shadow Warrior 2 valamikor 2017 elején jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re viszont már október 13-án beszerezhetjük. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)