Hirdetés

Shadow Warrior 2 - ez a gyűjtői kiadás tényleg igazi ritkaság

|

A Shadow Warrior 2 kiadója nemrég leplezett le egy különleges gyűjtői kiadást, amiből összesen ötezer darab készül.

Hirdetés

Néhány hete már megjelent a Shadow Warrior 2 PC-s változata - konzolokra csak jövőre tér vissza Wang -, a játékot kiadó Devolver Digital pedig most egy elég király fizikai gyűjtői kiadást leplezett le. A Special Reserve Collector's Edition viszont nem kizárt, hogy hamar elfogy, ugyanis mindössze ötezer darab készül belőle.

A csomag azért is lehet sokaknak vonzó, mert csupán hatvan dollárba kerül annak ellenére, hogy a fizikai extrák mellett a mostani epizód, 2013-as reboot és a Shadow Warrior Classic Redux is megtalálható, minden DLC-vel és külön zenei anyaggal együtt. A Shadow Warrior 2 rajongói emellett két exkluzív DLC-t, egy 96 oldalas művészeti albumot és néhány különleges matricát is bezsebelhetnek, ha ezt a változatot választják. Ráadásul azok is jól járnak, akik korábban már megvették a Shadow Warrior 2-t, ugyanis 10, vagy 20 dolláros kedvezményt is kaphatnak attól függően, melyik verziót szerezték be korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)