Hirdetés

Shadow Warrior 2 - így juss be a titkos Minecraft szobába

|

A PC-sek a hétvégén már javában beleáshatták magukat a Shadow Warror 2-be, így előkerültek az első easter eggek is: legelőször egy Minecraft bányába sikerült belefutni.

Hirdetés

Shadow Warrior 2 tele van mindenféle utalásokkal, ahogy több más játék is, azonban ez  egy szimpla képnél vagy valami apróságnál kicsit többet is adott: sikerült egy egész easter egg szobát felfedezni benne.

A Ninja'd Scrolls - Part 2 küldetés alatt, abban a (természetesen egy bányában található) szobában, ahol Dojo Kid ketrecének a kulcsát lehet megszerezni, viszonylag könnyen el lehet menni egy fa fallal eltakart barlang előtt. Az azonban, aki észreveszi, és bemegy, egy sín mentén hamar eljuthat egy elpusztítható falhoz, ami mögött a Minecraft bánya rejtőzik.

Ha bejutottatok, sok más teendőtök nincs már, mint kiélvezni a látványt - egy szobrot lehet találni, ami egy csinosabb kis summát ér, és a játék beszámolja titoknak a helyet. Sajnos csákány hiányában a további felfedezés is kimarad.

Reméljük azért, hogy a PC-s játékosok hagynak még valamit majd a konzolosoknak is, akik csak jövő év elején kaphatják kézhez először a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)