Hirdetés

Októberben érkezik PC-re a Shadow Warrior 2

|

Két hónapon belül PC-n már nyomhatjuk a Shadow Warrior 2-t.

Hirdetés

Közelebb van a Shadow Warrior 2 megjelenése, mint arra számítani lehetett. A játék hivatalos Twitter oldalán érkezett a hír, miszerint "két hónapon belül" a PC tulajdonosok pisztolyt és kardot foghatnak a Flying Wild Hog FPS-ében. 

A fejlesztők nem árulták el a pontos dátumot, így csak tippelni lehet melyik nap érkezik, de úgy tűnik, októberben már játszhatunk a Shadow Warrior 2-vel.

A játék Xbox One és Playstation 4 konzolokra is készül, de a bejegyzésben ezekről nem esik szó, így lehetséges, hogy ezen megjelenések csúsznak vagy egyszerűen csak pár héttel a PC-s verzió után fognak megjelenni. 

A játékot a Steam és a GOG rendszerében is el lehet majd érni, bár az említett két áruházban még nem frissítették a megjelenési dátumot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)