Hirdetés

Shadow Warrior 2 - ezt tudja a PC-s változat

|

A fejlesztők ma elmesélték, hogy mire számíthatunk a PC-s porttól, és a hallottak alapján nincs mitől tartanunk.

Hirdetés

A Flying Wild Hogtól KriS mesélte el, hogy a Shadow Warrior 2 PC-s kiadása milyen beállításokat tartalmaz majd. Az egyik talán legfontosabb dolog, hogy a játék csak DirectX 11-es támogatást kap, viszont tökéletesen működik majd SLI/Crossfire rendszerekkel is.

Ezen felül a nyilatkozat szerint a játékosok kapnak állítgatható FoV csúszkát, kikapcsolhatják vagy mérsékelhetik a Chromatic Aberration, Lens Dirt, Motion Blur, DOF és Lens Flares effektek mindegyikét.

A Shadow Warrior 2 támogatja majd a 21:9-es képernyőket, és egyébként cross-play rendszerrel működik majd, tehát a Steames játékosok gond nélkül nyomulhatnak majd a GoG-os haverjaikkal. Semmilyen extra DRM-et nem használ majd egyik verzió sem (a Steam saját védelmén kívül).

A framerate nem lesz lezárva egyáltalán, nem lesz regionális cenzúra sehol, és egyébként a játékot egyedül vagy coopban is tolhatod, de a program sehol sem fog kötelezni, hogy bárkivel is társulj.

A Shadow Warrior 2 2016. október 13-án jelenik meg PC-re. Konzolokra valamikor a jövő év elején várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)