Hirdetés

Ingyen a tiétek lehet a Shadow Warrior rebootolt változata

|

Két napotok van rá, hogy bezsebeljétek a klasszikus játék újragondolt verzióját, ráadásul egyből a különleges kiadást.

Hirdetés

A Flying Wild Hog remek munkát végzett a 2013-as Shadow Warrior reboottal, mert a pörgős akció mellé nagyon jól illettek a nagyszájú főhős beszólásai, és ugyanez elmondható a tavaly megjelent folytatásról is. A Humble Bundle pedig most korlátozott ideig ingyen adja az első részt, amire mindenképp érdemes lecsapni.

Hirdetés

A Shadow Warriorban egy Lo Wang nevű modernkori shogunt irányítunk, aki azt a feladatot kapta megbízójától, hogy szerezzen meg egy legendás kardot, de ahogy az lenni szokott, nem megy minden simán, és egyik pillanatról a másikra mindenféle démonok árasztják el a világot. A rondaságok pedig nem barátkozni jöttek a Földre, úgyhogy a karddal, pisztollyal, varázserővel és válogatott beszólásokkal felfegyverzett Wang kénytelen szembeszállni velük.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, és szívesen belevágnátok a kalandba, akkor látogassatok el ide, és egy gyors regisztrációt követően meg is kapjátok a Steam kulcsotokat. A Special Edition az alapjátékon kívül tartalmaz két új fegyvert, illetve a játék művészi rajzait és zenéjét.

Ti próbáltátok már a rebootolt részeket vagy esetleg a klasszikust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)