Hirdetés

Akarsz egy Shadow Warriort és egy Brinket ingyen PC-re?

|

Ha gyorsan felléptek a Steamre, akkor még ingyen bezsebelhetitek a Shadow Warrior 2013-as változatát. A Brink pedig mostantól free-to-play móka lett.

Hirdetés

Az eredeti Shadow Warrior már többször is ingyenes volt, de ezúttal nem az 1997-es klasszikusról, hanem a 2013-as rebootról van szó, amit a Flying Wild Hognak köszönhetünk. Amennyiben most felléptek a Steamre, és bezsákoljátok a játékot, úgy az tiétek lesz örökre. Siessetek, már csak pár órátok van!

A Brinkkel kicsit más a helyzet, mivel az nem csak határozott időre vált ingyenessé, hanem free-to-play modellre váltott. Mivel a startnál a Brink egyáltalán nem szerepelt rosszul (2,5 millió példány fogyott el belőle az első évben) már most erős játékosbázisa van. A számok nem ütik ki a mérőt, de már most többen játsszák, mint a LawBreakerst és a Battlebornt együttvéve.

Amennyiben különleges és ingyenes FPS-ekre vágytok, úgy érdemes lesz ránézni erre a két játékra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)