Hirdetés

Shadow Warrior - új fegyver és játékmód a mészárláshoz

|

A Shadow Warrior és a Rise of the Triad is házasságából is született valami új, ami még izgalmasabbá - és betegebbé - teszi a játékot.

Hirdetés

Minden azzal kezdődött, hogy a Rise of the Triad multiplayer módja egy ismerős karakterrel, a Shadow Warrior hősével, Lo Wanggal bővült. Na jó, nem minden.

A crossover inga most a másik irányba lendült, a Shadow Warrior lett gazdagabb egy ingyenes, hordaszerű túlélési móddal (Endless Survival Mode) és a Rise of the Triad fegyverével. Ez mind része egy őrült együttműködésnek, amit a Flying Wild Hog és a Devolver Digital, valamint az Interceptor Entertainment és az Apogee Software csapatok kötöttek. A paktumnak ez lett az eredménye:

A Shadow Warrior esetében egyébként nem újdonság, hogy más szériák fegyvereivel kaszabolhatunk, hiszen feltűnt már benne a The Walking Dead fejszéje, a Serious Sam 3 kalapácsa, a Hotline Miami katanája és a Saint's Row 4 őrült lila eszköze is. Mit szóltok az új crossoverhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)